Forssan Naisvoimistelijat uudistaa nimensä Forssan Voimistelijoiksi

20.4.2023

Forssan Naisvoimistelijoiden seuranimi uudistuu. 28.3. järjestetyssä vuosikokouksessa päätettiin yksimielisesti, että seuran nimi muuttuu Forssan Voimistelijoiksi. Muutos tulee voimaan 21.4. Seuran lyhenteenä käytetty kirjainyhdistelmä FNV jää käyttöön.

Forssan Voimistelijoilla on hieno historia suomalaisen naisvoimistelun ja naisvoimistelusta kehitetyn joukkuevoimistelun parissa. Olemme ylpeitä seuran 70-vuotisesta historiasta niin naisvoimistelun, joukkuevoimistelun kuin lukuisten muiden voimistelulajien ja liikuntaryhmien parissa. Uusi nimi ei pyyhi tätä historiaa pois, vaan osoittaa, että pitkäikäinen seuramme elää ja uudistuu ajan mukana. Seuramme toimintaan on jo vuosikymmenten ajan kuulunut useita eri lajeja ja ryhmiä naisvoimistelun lisäksi, joten uusi nimi kuvaa seuran toimintaa aiempaa laaja-alaisemmin.

Forssan Voimistelijat on monipuolinen seura, jonka laji- ja harrastustoimintaan osallistuu tälläkin hetkellä useita poikia ja miehiä niin harrastajina kuin ohjaajinakin, emmekä halua, että seuran nimi rajaa ketään sen ulkopuolelle. Myöskään lajina naisvoimistelua ei sellaisenaan ole enää olemassa, sillä laji on kehittynyt joukkuevoimisteluksi, jota voi harrastaa kuka tahansa sukupuolesta riippumatta.

Kaikki voimistelun ja liikunnan ystävät ovat tervetulleita seuraamme ja haluamme, että myös seuran nimi viestii sitä.